A túlsúlyos tudós: hagyja abba a fogyást – nem működik

0
1589
A túlsúlyos tudós hagyja abba a fogyást - nem működik

Miért nem csökkenti a súlyt? Továbbá miért van az, hogy egyes lesz túlsúlyos, míg mások nem? Överviktsforskaren Erik Hemmingsson azt mondja, a vezetők. Van egy szörnyű nagy negatív sztereotípiák vonatkozó elhízott eszik egy nagy, valamint lusták. Soppdiet, lé-tisztító, alacsony kalóriatartalmú saláták. Nincs annyi szám, súly, meg trükkök állnak az egyének, akik mindent megtesznek, hogy lefogy Mindazonáltal, még akkor is, ha a bantningskurerna, valamint a táplálkozás beszerzése kiló csepp fenntartása szokatlan idővel.

Miért van ez? Az első Pár kezelni ahhoz, hogy egy diéta terv hosszabb, mint a rövid idő alatt. Másodszor, A testünk nem jön létre, hogy späkas hollandiában. Azonban az ellenkező eredményt. Felmegy kiló újra, valamint talán még sokkal inkább. Fogyókúra sőt növeli a testsúly problémák az élet későbbi szakaszában,” a követelések Erik Hemmingsson, överviktsforskare, gyorsan, a jelenlegi könyv, “Slutbantat”.

Ezért nem az, hogy lefogy

Ezért nem az, hogy lefogyElméletileg, úgy tűnik, alapvető elég: Ez mindent olvadó extra kalóriát, mint amennyit fogyasztanak. Szóval, miért nem működik a technika? Az impulzus a túlélés, a tagállamok dr. Hemmingsson. A test nem olyan, mint a rossz táplálkozás, valamint minden bizonnyal kiderül. Amikor a diéta hely a test egy svältläge, majd válaszol kiváltó körű védelem. Amikor a megtisztulás, a kövér le a kifizetéseket, a szervezet counter miatt a tény, hogy nem olyan, mint az energia fészerben,” tisztázza Hemmingsson.

A test egyensúlya. Míg a hungerhormonet ghrelin emelkedik, csökkenti a mättnadshormonet leptin szintje. Mert ez, egy jobb, az alkohol, az étel általában, valamint az egyszerű szénhidrát, különösen. Mättnadssignalerna a szervezet számára, hogy az egyensúlyt, annyira, hogy nem megszerzése túl sok, vagy a nem kielégítő teljesítmény. Amikor viljemässigt, hogy megpróbálja figyelmen kívül hagyni a jeleket, ez helytelen.

Vannak egyének, azt gondolom, hogy rendkívül fontos, hogy nem kell felesleges súlyt, hogy lefogy aztán, hogy küzdeni kell, mint az őrült fenntartani egy adott súlyt. Mint lejontämjare. Ez nem élvezetes, az élet élni, van egy magas ár.
Mert a test okos, akkor állítsa be, valamint a végén, hogy sokkal több energia hatékony, ami arra utal, hogy a fogyás megáll.

A tömeg befolyásolja a genetika, a gyermekkori éve

A tömeg befolyásolja a genetika, a gyermekkori éveJelenleg felismerte, hogy az elhízás nem olyan egyszerű, mint mi fogyasztjuk, hogy mennyire gyakorolja. Van egy csomó káros sztereotípiák vonatkozó elhízott eszik sokat, de lusta vagyok, de a nagy részét, hogy mit gondolunk arról, hogy egy ember választása, hogy” állítja dr. Hemmingsson. Egy nagy mértékben támaszkodik a súlya, valamint a dimenzió a gének, hogy örökölni, valamint azokat a nem sokkal vonatkozóan.

Különböző fizikum. Mi szülte meg egy egész kiválasztása forgatókönyvek vásárolni, az usa-ban, a zsír, valamint a túlsúly. Születési súly szerepet játszik, a – született, hogy nehéz, de a legvalószínűbb, hogy egy felnőtt.” – mondja. Ennek ellenére, mi zajlik az első életévben ténylegesen továbbá kimutatták, hogy hatással van a súly. Felismeri, például egy fiatal, hogy volt egy kemény ifjúsági, vagy sérülés, kevésbé bonyolult, hogy felszedett néhány plusz kiló.

“Az első 5 év az élet olyan, rendkívül fontos. Ez érvényes nem csak a súly problémák, azonban egy nagy része a betegség, hogy ma már bőséges tenyésztési hely, az elmúlt pár év alatt, mint mi függ a szülőknek. A legtöbb szülőknek látjuk, hogy ez, mint a legjobb tudtak, de a trauma, az érzés, a bizonytalanság, valamint a hiánya, szeretet befolyásolja.

Lehetséges, hogy vékonyabb, valamint a fenntartása?

Lehetséges, hogy vékonyabb, valamint a fenntartásaA kutatás szerint a vizsgálat, az egyik azt állítják, hogy a diéta programok bukásra van ítélve általában eredményeként 2 dolog:

  1. a merevlemez, valamint az igénylő, ezért nehéz betartani.
  2. a Test úgy van beállítva, hogy a hátsó fűtés, amikor az élelmiszer-menetrend csökken.

A test mindig átalakítani, hanem az egyes emberek, ez nagyon nehéz, hogy a slim le keresztül életmód változtatást. Mindazonáltal szeretném, hogy azt állítják, hogy ha csinálsz egy fantasztikus munkát végeztek egyedül, értékelje, hogy miért ténylegesen forgalomba hozott extravikten, valamint az is, felfedezni, megérteni a test is, hogy pontosan hogyan működik, akkor a leendő hogy menjen le a súlyt. Még állítják, hogy a tömeg nem fog működni.

Egy testsúlycsökkentő cél az élet egyáltalán nem olyan, mint az, Erik Hemmingsson, javaslom, másrészt, gondolom, överviktsforskaren, hogy sokkal jobb, ha figyelmen kívül hagyjuk a súlya a tételek. “Mi marad a világon, hol vagyunk översköljda a stressz, valamint a kényelem étel. Azt hiszem, hogy a legtöbben kell jóváhagyni egy bizonyos összeget, hogy elhízott. Azonban van egy csomó alapvető pontot tehetünk a jól-lét, amely-is, lehet, hogy százaléka zsír a test minimális.