Cukorka, amely tényleg súlyt kap, vagy fordítva?

0
1105
Cukorka, amely tényleg súlyt kap, vagy fordítva

A cukrot egy vastag, valamint egy elemet a gyümölcs nem olyan egészséges, mint feltételezzük. Vagy, hogy milyen az a célja, hogy legyen? A dietetikus, Sara Ash, hogy kitaláljuk, a pár egyik leggyakoribb félreértések a cukor, valamint azt hiszem, ha szeretné csökkenteni a használatát. Az emberek, különösen a fiatalok, hogy, mint, hogy kellemes, nem egy teljesen új érzés.  A veleszületett éhség a csodás ízét, egy, a jelent garanciát túlélés idején az éhínség, még ma is ez az egyetlen tulajdonság, hogy úgy tűnik, hogy létre minket. Van egy pár élelmiszerek, amelyek olyan utskällt, amit úgy neveznek, hogy egy rovar. Az okok a diabetikus problémák, ez tesz minket kövér, tesz minket el idő előtt.

Vagy ez? Sarah Ash, dietetikus, valamint egy író, vigyázz, a legmodernebb. A segítséget neki, hogy törölje ki több, az egyik rendszeresen kérte aggályok cukor. A cukor valami sokan, elég valószínű, továbbá hajlamosak vagyunk nagyon feltöltött” – mondja a dietetikus ez a nap a könyvet, hogy “légy a barátom a cukrot”.

A vastag a cukor?

A vastag a cukorMint egy nagy ember, úgy látszik, azt gondolják, hogy a cukor egy mágikus hizlaló ingatlan, vagy, hogy a cukor az is önmagában szinte ajándék. Azonban a tanulmány, ami valójában történt, hogy most ott van, sok kutatási tanulmány a cukor, nem azt mutatják, hogy a cukor, ésszerű mennyiségben káros, vagy meg kell, megvan a saját hizlaló haza.

Sarah Ash azt mondta, hogy a kutatások lehetővé teszik az egyének beszerezni, mint ötven százaléka az energiát igényel hatálya alá tartozik, cukor, mégis, látva, hogy mennek fel ezzel szemben, hogy az egyének, amely minden bizonnyal kap egy kisebb mennyiséget. Ennek ellenére van egy kis sokkal összetettebb ennél. Valami lehet egy diéta, amely sok cukrot tartalmaz, anélkül, hogy egy uncia. Jelzi, hogy bár nem esznek egészséges, kiegyensúlyozott … ez a hozzáadott cukor helyét veszi át a tápanyagban gazdag ételeket. A különböző más, egy sockerrik étrend, a napi élelmiszerek fogyasztása növeli, ami viszont hozzájárulhat a testtömeg-gyarapodást,” tárgyalja, Sarah Ash.

A cukor egy kicsit veszélyes, mivel az a tény, hogy azt gondoljuk, hogy kiváló, valamint szegény, valamint attól nehéz, hogy egyél sokat, hogy mit fogyasztanak. A világ maradunk a jelenleg meglehetősen szabad hozzáférést biztosít a legfontosabb dolog, hogy nagyon, nagyon jó. Ez olyan, mintha mi tartózkodnak egy sötsaksdjungel, hogy egyáltalán nem illik rá. Ez, persze, már előnyösebb, ha csak azt hittük, hogy a cukor egy kicsit harap-boldog.

Amikor ez magában foglalja a bevitt étel van, cukros italok, mint például az üdítőitalok, lättdryck, a gyümölcslé úgy tűnik, hogy képes lesz arra, hogy játszani egy trükköt, az éhségérzetet. Az italok áll energiát, azonban az ajándékoknak jellemzően nem egy érzés, a jóllakottság. Ash szintén hangsúlyozza, hogy a legtöbben különböző örökletes make-up, ha ez vonatkozik elhízni.

Eszünk sokkal több cukrot tartalmaz, mint fél évszázaddal korábban

Eszünk sokkal több cukrot tartalmaz, mint fél évszázaddal korábbanMi fogyaszt több cukrot ma, mint, mondjuk azt állítják, 50 évvel ezelőtt. Ha te figyelj, hogy a “a nap három harpluttar-másfél pohár hallonsoda szombaton,” meséket, nagyon könnyű megszerezni ezt a benyomást. Továbbá, ez egyszerű hiszem, hogy eszünk sokkal több cukor van egy nap, hogy midjemåtten ténylegesen felmerült.

Ha figyelembe vesszük, hogy a statisztika azonban a cukor használata egyenletes, figyelembe véve, hogy a háború utáni időtartamát. 37 extra kiló cukor minden egyes évben. Mindazonáltal látható, hogy a cukor minden bizonnyal származnak, más forrásokból, valamint az is, aszerint, hogy a svéd Mezőgazdasági minisztérium.

Előtt megtámadták, az sokkal több, süteményekben, kezeli, valamint a dugók, valamint egyszerre akár több édes italok, édességek, valamint kezeli. Azonban zsírmáj állapotban van, akkor? Vannak kutatások azt javasoljuk, hogy a fruktóz kiválthatja a felesleges zsír a májban, azonban, amikor a hatalmas mennyiségű cukrot.

Akkor függővé válik, hogy a cukor hasonlóan, mint az alkohol?

Akkor függővé válik, hogy a cukor hasonlóan, mint az alkoholBeszéljünk egy fickó függőség cukor valójában általánosan jellemzik az elmúlt pár évben, valamint a sockerdetoxa. Az utolsó módja, hogy “méregteleníteni” magukat, ha azokat a pontokat, amelyek szintén teljesen természetes cukor, pl. burgonya, répa, valamint a tejtermékek. De lehet, hogy valóban függő cukor, hasonlóan, mint kihasználva alkohol, gyógyszerek.

Ez egy nagy, valamint nem biztos abban, milyen kérdés, per se. Jelenleg nincs megállapodás arról, hogy függő cukor. Ha megy, hogy megvitassák a cukor, mint egy gyógyszer, így lehet azt állította, hogy minden étel, ami energiát ad, nyújt kielégítő hatást, az agyban, de ez nem olyan, mint egy betolakodó.

Most, ha a cukor nem egy drogdíler, ezért olyan nehéz a sok ember, hogy vetelängden a jobbfikan is chokladbiten időpontjában a pénztár? Az egyszerű megoldás: mivel ez finom!!! A legtöbben a természetes szeretet, a cukor, a zsír, valamint az energiadús élelmiszerek. De az is bizonyos, hogy ez több, mint egy szó: Lehet látni, hogy vannak olyan, hogy egy komplexebb kapcsolat, cukor, vagy élelmiszer általános) között a matberoende,” államok Sarah Ash.

Továbbá, ha egy elemet a finom csokoládé nem hoz létre, ugyanaz a hatások az agyban, mint a heroin, az ösztönző rendszer különböző, a tudatos cukor, ezért is vannak alapvető különbségek a módszer sockersugna, hogy kik vagyunk. Vannak, hanem a pszichológiai szempontokat kell gondolni. Például, nem szokatlan, hogy egy érzelmi evés viselkedés, amely valóban voltak arra utasította, hogy a fogyasztó lehet süket az érzés, aggodalomra okot adó, valamint a szorongás. Itt, tudod, hogy az élelmiszerek tartalmaznak cukrot, mégis hasonlóképpen zsír, só, akkor előfordulhat, hogy kompenzálja a sok ember.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here